Selv om min hjemmeside hovedsagligt er lagt an på international kontakt, så ligger jeg inde med artikler og historier, som andre måske vil synes er spændende eller morsomme. Herunder finder du artikler, test m.v.

Vennernes anlæg

Besøg hos mange interessante mennesker i Danmark. Her finde du high-end anlæg, hjemmebyg og mere kuriøse og anderledes anlæg.
Sælges Der er en forholdsvis stor udskiftning af udstyr, så ind imellem er der noget til salg
Links En lille samling af links til nogle af dem jeg finder interessante
Download Små programmer, som kan være nyttige
Anmeldelser Anmeldelser og omtaler - nogle af dem har før været bragt i HIGHfidelity
 
 
Danske artikler og historier

Enkelte af artiklerne har tidligere været offentliggjort i HIGHfidelity, men de her gengivne versioner kan være tilrettet eller indeholde mere tekst end de der blev trykt i bladet.

1000 dB Helt umuligt - Selvfølgelig! Men meget lærerigt at regne lidt på. Resultatet er overvældende og nærmest ufatteligt - ude på grænsen for hvad vi mennesker kan kapere.
 
Viggo Vægelsind Viggo opstod i 1995 da jeg skrev i "Lytteposten" - klubbladet for Københavns hifi-klub. Historien er mit forsøg på at mikse humor og hifi - faktisk ret vellykket, når jeg selv skal sige det. Den er pudset lidt af her i 2003, men er stadig ikke helt færdig. Indtil videre er der 17 sider så den læses nok bedst i udskrift. God fornøjelse!
 
Nostalgi Min hifi-historie, fra tidlig barndom og frem til starten af 80'erne. Mere kommer, når der bliver tid til det.
 
Pladespillere En grundig gennemgang af pladespiller, arm og pick-up, med komplet instruktion i hvordan du indjusterer din arm.
 
For vildt? Kan man gå så meget op i sin hobby, at man glemmer hvorfor og hvad det hele er til? Kan man skrive en artikel der er så "fræk" og "anderledes". at den ikke få lov til at komme med i high fidelity? Læs svaret her.
 
300 B En lille sammenligning af transistorer og de gode gamle 300B i en single-ended kobling.
 
Supertræf 2004 Supertræf i Viborg 2004

 

Delta Dipoler Konstruktionsartikel - byg dine egne basdipoler. Teori og et praktisk eksempel. (oprindeligt bragt i high fidelity 2001).
 
   
En anden af mine store interesser er god Science fiction - enten som bøger (på originalsproget) eller film. Efter at have læst et hav af bøger, skulle jeg selvfølgelig også selv prøve. De første 20 forsøg, får du ikke lov til at se - men nedenfor den første lille korte historie som jeg efter mange 100 rettelser nu mener er "god nok".

Simanker Herre racen den ikke kender til modstand og nederlag.