Besøg hos Johnny - den 31. januar 2005  
En hund efter SACD, CD'er og god musik!

Nej Sally er helt ufarlig og slet ikke så interesseret i musik.

Totalt afslappet uanset lydtryk og musktype - Katten Piv ville bare kløs på maven, så var den tilfreds.
En lille forsmag på, hvad det skulle dreje sig om denne aften. Keb Mo og anden god bluesmusik samt fine kabler - her det ene emne, det hollandske Crystal med både sølv og guld i de meget tynde ledre. Til venstre et absolut uundværligt stykke værktøj for denne aftens udskejelser.
Her ser vi så noget mere af hvad det hele går ud på.

Rødvin selvfølgelig (en god australsk Syrah) og de nye højttalere - Vienna Acoustics Mahler. Til højre VPI Scout som desværre var tavs og herunder Bladelius Gondul og de to stk Acoustic Reality forstærkere vendt på hovedet, så man kan komme til stikkene.

Mere musik og mere blues. Her Buddy Guy i en fremragende indspiling. De fine Euphonia krus i baggrunden er et samleobjekt!
 
Lidt tættere på den venstre højttaler. Her er coveret fjernet fra den ene af de 2 Eton basser. De opgives til at være 10", men er nok snarere 8". Ikke at det betyder så meget - der er rigeligt med bas fra de store højttalere.
En helt og aldeles tavs VPI. Uden MC/RIAA og uden analog indgang på Gondul er det svært at få en sådan til at spille.
Helt tæt på JMW memorial armen med pick-up fra Dynavector
Billedet yder ikke den flotte finish fuld retfærdighed. I toppen en Scan Speak Revelator, men bygget helt efter egne specifikationer til Vienna Acoustics. Det samme gælder det 2 meget anderledes 6,5" mellemtoneenheder.
Kablerne på bagsiden - Jorma No. 1 og NordOst Shiva.