Besøg hos Johnny i Greve - fredag den 28. februar 2003
Johnnys anlæg inden vi begyndte at lave om på det hele.

Masser af "nips" (hvad gør det her i nærheden af anlægget Johnny?).

En DVD og en video er der også. Herunder CD og forforstærker (af ukendt oprindelse) samt nederst en Rega pladespiller.

Johnnys flotte udgave af HF 275 har sort akryl på siderne. Stadig en meget elegant og flot højttaler. Faktisk er de nu solgt til Martin, som Johnny spiller sammen med i "Neil Young Jam". ..... Gæt 3 gange hvad de spiller!

Herunder: De første ændringer er sket - væk med billeder og andet overflødigt. Ind med en Revox CD-afspiller og den lille Acoustic Reality Pre (som i virkeligheden er en NLE 19, men det siger vi ikke til nogen). Kablerne er stadig Johnnys egne - Isoda fra Revox til Pre og et fint (men MEGET langt) kabel jeg har lavet til ham mellem pre og Nakamichi PA7 effektforstærkeren.

 

Herover - Johnnys Nakamichi PA7 er forvist til hjørnet bag den venstre højttaler, hvor den ikke vækker for meget opsigt.

 Højttalerkablerne er fra STAX - ikke nogen jeg har hørt om før.

Her har vi så sat Martins N'Tjoeb CD op på toppen og laver lidt sammenligninger. Martin skruer op så vi kan høre hvad der sker ......
.... og straks løber Johnny over og skruer ned igen! Sådan er det med musikere, de kan aldrig blive enige.  ;o)

Nu har vi også fået andre kabler på: Jorma JPC-1 fra Revoxen og Martins eget The Music Cable White Label fra Austra- lien - et meget spændende kabel, som kun sælges via nettet. Se her: www.the-music-cable.com

Og så lyttes der! 2 x Johnny i sofaen. Martin var ude og ryge, da billedet blev taget.

Bemærk den helt obligatoriske hifi-opsætning: Vin og CD'er på bordet samt kabler strøet stra-tegisk korrekt rundt omkring. Kigger man godt efter er der også et par LP'er!

Lyden hos Johnny var frem for alt meget behagelig, blød og musikalsk. Der er dog afgjort mulighed for flere detaljer og en strammere gengivelse, hvad vore modifikationer i løbet af aftenen da også viste. Især hvad angår signalkablerne er der noget at hente, men også på netkabelsiden hørte vi tydeligt forskellene. Selv om både højttalere og effektforstærker således har nogle år på bagen, var der ubestridelige kvaliteter i dette anlæg. Blot bør Johnny gøre sig selv en meget stor tjeneste og smide det der Isoda signalkabel meget langt væk! Hvis han absolut skal bruge det, så sæt det på videoen!