Besøg hos Ole - "Nordtreffen"

 
 

Lidt billeder fra besøget hos Ole, der er inkarneret medlem af den tyske nyhedsgruppe "Vinyl-lebt". En kommende besøgsartikel i "HIGHfidelity" vil gå mere i dybden med Oles anlæg.

Al elektronikken denne aften var fra HOLFI og alt var batteridrevet - incl. effektforstærkeren. Højttalerne som ikke ses så tydeligt er de store Audiovector fra F3/Lyd.

Ole er helt afgjort til analog lyd, hvilket burde fremgå tydeligt af hans 2 pladespillere og en ny hjemmebygget på vej. Jeg hørte og så kun en enkelt CD denen aften - måske du kan finde den på billederne? Antallet af LP opgav jeg til gengæld helt at tælle.

Ole har en af de meget sjældne Mahilda pladespillere fra HOLFI  - her med Mörch DP4 og en ældre Supex pick-up. For at afstive den meget specielle pladetallerken af træ (og dermed forhindre den i at blive ujævn) er der skåret to riller i bunden som så efterfølgende er fyldt op med en blanding af   PVC, bly og andre metaller.

Den PVC pladetallerken er til Oles kommende gøre det selv projekt - en pladespiller der spiller nu når disse linier er skrevet..