Besøg hos André den 3. december 2005

Jeg snakkede med André på nettet, og en lille byttehandel kom i stand. I første omgang ville han gerne "låne" min forstærker, men den gik ikke.

"Jeg vil hellere kigge forbi med den, så kan jeg også høre og se dine spændende bånd". Sådan blev det. Sammen med min "chauffør" ... her kaldt Sinobi, kørte vi til Brønshøj en lidt råkold og fugtigt december lørdag.

 

 

Her til venstre har vi aftenens vært med lidt af den meget store og veludførte båndkonstruktion.

   
Her har vi så båndet bagfra, med de smalle åg som holder magneterne på plads. Bemærk skumgummi stripsene på bagsiden, som skal forhindre refleksioner.
Båndet set fra fronten. Hele baflen er fremstillet i noget der lignet 50 mm tyk birkefiner. I fronten er der fræset ned så båndet får en slags waweguide.
Konentreret lytning - nej, André er ikke ved at falde i søvn. Til venstre ser man PC'en som anvendes i forbindelse med TACT'en.

Fra venstre er det Eirik, Andre og "Sinobi" Bemærk venligst at der står sodavand på bordet - det her er seriøst!

Aftenens forstærker, som var MEGET tung at slæbe op på 1. sal, hvor André har sit lytterum.

Bag denne ses Andrés egen Zapsolute og til højre kan man se den solide fod til højttaleren. Højttalerkablerne er Duelund, mens signalkalbler i denne sammenhæng er et sæt balancerede Jorma No. 1.

Denne lidt spøjst udseende opsætning med Jormakabler i en nærmest kunstnerisk bue, er TACT 2.2. og en JVC DVD-afspiller, der fungerede som drev. Sidtnævnte var nok en reel kvalitetsbegrænsning, om ikke andet, så når den konsekvent spyttede alle hjemmebrændte CD'er ud.
Ingen hemmeligheder her! Dejlig med lidt udveksling af erfaringer - er det ikke det vi alle prøver?

Til venstre det specielle papir med de 2 baner af alu. Tykkelsen er bare 4/1000 mm, så det kræver tålmodighed og fingerfærdighed at lime det hele sammen med fortyndet kontaktlim. Efterfølgende sker den langsgånede korrugering i en 170 cm lang "bølgepap" maskine, specielt fremstillet til formålet.

Til højre en enkelt af de kraftige neodymmangnet og jernåget der fokuserer magnetfeltet. Koppen i toppen og fjernbetjeningen viser størrelsen.

Et billede helt close up blev nærmest ødelagt, da blitzen kom lige tilbage i kameraet. Efter lidt manipulation i computeren kan man dog se de 4 delt korrugering og spalterne i båndet.